PD wedstrijden

Op zaterdag 20 april waren er PD wedstrijden in Weesp en Benschop voor Dames 3, Heren 1 en Heren 3.

Het is Dames 3 en Heren 3 niet gelukt via deze PD wedstrijden voldoende punten te halen, waardoor zij volgend seizoen een klasse hoger zouden kunnen spelen. Heren 1 heeft in Weesp een wedstrijd gewonnen en een verloren. Zij hebben het daarmee helaas niet gehaald om in de Promotieklasse te kunnen blijven spelen. Volgend jaar zien wij Heren 1 terug in de 1e klasse.

Positietrainingen

Beste Voleemers,

Het seizoen loopt weer richting het einde. Voor de laatste trainingen hebben we Buddy (trainer h1 en d1) bereid gevonden positietrainingen te gaan verzorgen. Een ontzettend mooie gelegenheid voor iedereen om veel te leren!

Het gaat om positietrainingen voor de heren en om positietrainingen voor de dames. Wie wanneer traint is te vinden in het schema hieronder. Alle positietrainingen worden gegeven van 18:30 tot 19:30. Wil je meedoen met een of meerdere positietrainingen, ook als je niet op die positie speelt? Iedereen is van harte welkom! Mail even naar de tc (tc@voleem.nl) dat je mee wilt doen en vermeld om welke data het gaat. Attendeer teamgenoten ook op de mogelijkheid van de positietrainingen! Zo staat er elke week een mooie groep waar goed mee getraind kan worden.

Datum Positie
2 april Buitenaanvallers dames
9 april Buitenaanvallers heren
16 april Middenaanvallers dames
23 april Middenaanvallers heren
30 april Spelverdelers dames
7 mei Spelverdelers heren

Voor vragen en opmerkingen kun je altijd terecht bij een van de tc-leden.
Met sportieve groet, de tc

Heren 2 kampioen 2e klasse seizoen 2018-2019

Met een voorsprong van 5 punten op de nummer 2 van de poule zou 1 punt genoeg zijn om kampioen te worden. Een set winnen, maar dat moet nog wel even gebeuren.

Met de nodige spanning begon Heren 2 aan hun wedstrijd. Het was spannend, want Gemini had een sterk team en gaf geen punt kado. Maar de heren van Voleem gingen voor elke bal en, aangemoedigd door het publiek, wonnen zij de eerste set met 25-21! Zij waren kampioen!

In de tweede set verloor Heren 2 met 25-22 van Gemini, daarna viel de concentratie een beetje weg bij Voleem en Gemini kon de laatste sets binnenhalen. Toch goed gespeeld en het kampioensschap behaald! Van harte gefeliciteerd Heren 2!

D1 kampioensfeest

Na het behalen van het kampioensschap bij de wedstrijd tegen Salvo in Maartensdijk, wilde Dames 1 graag het kampioensfeest thuis in de Hilt spelen. Op zaterdag 13 april 2019 was het zo ver.

De wedstrijd was tegen PDK Huizen en dit team wilde ook graag winnen. Dus het werd een spannende wedstrijd! De eerste set sleepte Huizen in de wacht met 25-23, daarna pakten Voleem, Huizen en weer Voleem afwisselend een set. Het kwam dus op de laatste set aan. Beide teams bleven fanatiek spelen en uiteindelijk sloot Voleem Dames 1 de wedstrijd winnend af met 3-2.

Tijdens de wedstrijd was er volop publiek aanwezig dat voor de nodige aanmoedigingen zorgde. Een ook onze CMV jeugd maakte met toeters en een trommel het nodige kabaal op een speciale ere tribune naast het veld. Zij hebben goed hun best gedaan!

Seizoen 2018 - 2019

Het seizoen 2018 - 2019 zit er bijna op. Het was een weekend waar veel gebeurd is voor de competitie spelende leden.

Om bij de dames te beginnen: Dames 1 vierde haar kampioensfeestje bij de laatste thuiswedstrijd in De Hilt tegen PDK Huizen. Het werd tegen de nummer 2 van de poule een spannende wedstrijd die uiteindelijk met 3-2 gewonnen is door Dames 1. Nogmaals dames: Van harte gefeliciteerd! Volgend seizoen veel succes in de 1e klasse! Dames 2 kwam een puntje te kort om PD te mogen spelen en is op een mooie 3e plaats geeindigd in de 2e klasse. Dames 3 speelt wel PD wedstrijden voor een plaats in de 2e klasse, op zaterdag 20 april in Sporthal Aetsveld in Weesp. Dames 4 heeft zich weten te handhaven in de 3e klasse en eindigde op de 7e plaats. Dames 5 kwam een punt te kort om in de 3e klasse te blijven, volgend jaar dus weer met een damesteam in de 4e klasse.

Voor Heren 1 is het nog spannend. Ook zij spelen zaterdag 20 april in Weesp PD wedstrijden i.v.m. handhaving in de promotieklasse. Heren 2 had haar laatste thuiswedstrijd ook in de Hilt tegen Gemini en maakte het heel spannend door de eerste set van 25-21 van Gemini te winnen. Dit puntje was nodig voor het kampioenschap! Gefeliciteerd Heren 2! Heren 3 gaat ook PD spelen, zij moeten iets verder weg, naar Sporthal de Bosrand in Benschop. Heren 4 is in de 3e klasse in de middenmoot geeindigd op de 5e plaats. Heren 5 en Heren 6 zijn 6e en 7e geworden in de 4e klasse.

Ook onze CMV jeugd heeft het tijdens het laatste toernooi goed gedaan. CMV N2 is op een gedeelde 1e plaats geeindigd, CMV N3 op de 2e plaats en CMV N4 op een mooie 1e plaats! Gefeliciteerd!