MA1 in gesponsorde trainingspakken

Custos Beveiliging heeft dinsdagavond mooie trainingspakken uitgereikt aan Meisjes A1.

 

Marjolein gaat met zwangerschapsverlof

Op dinsdag 21 november gaf Marjolein de laatste training voor haar zwangerschapsverlof. Zij had een leuke en lekkere verrassing voor iedereen meegenomen!

Daarna werd Marjolein bedankt door de kinderen, ouders en jeugdtrainers met mooie kleding voor de baby en een zachte bal met een belletje erin.

Wij zien Marjolein vast wel terug bij de CMV jeugd maar tot die tijd nemen Jennifer en Jaimy het stokje over.

Teamfoto's seizoen 2017 / 2018

De eerste teamfoto is ontvangen door de webmasters! Dames 4 is er als eerste bij. Welk team volgt?

Mooi resultaat Voleem in de Rabobank clubkascampagne!

Op 1 november heeft Voleem een sponsorcheque van Euro 420 in ontvangst genomen van Johan Kleinhoven van de Rabobank. We gaan het o.a. besteden voor de aanschaf van sportmaterialen voor de (jeugd)leden.

Dank aan de Rabobank-leden die op ons hebben gestemd!

In totaal zijn in de regio Eemland 12.000 stemmen uitgebracht (door 53.000 leden). Naast Voleem hebben 100 andere organisaties een cheque gekregen. Totaal is een bedrag van Euro 50.000 uitgekeerd. Wegens succes dit jaar, gaat de clubkascampagne volgend jaar zeker weer herhaald worden door de Rabobank.

Naast de clubkascampagne stelt de Rabobank ook jaarlijks extra middelen ter beschikking vanuit het Cooperatiefonds voor maatschappelijke (waaronder sport-) projecten.

Heb je een leuk plan? Laat het dan ca 3 maanden ervoor aan de sponsorcommissie weten, zodat we tijdig een aanvraag kunnen indienen.

Met vriendelijke groet,
namens de Sponsorcommissie Voleem, Bartho

Voleem bestaat volgend seizoen 50 jaar

Op 16 september 2018 bestaat Volleybal vereniging Voleem 50 jaar!

Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en het bestuur is verheugd te kunnen melden dat zich inmiddels 5 leden hebben aangemeld voor de Jubileum commissie. Hermien, Yvonne, Marlies, Joachim en Jasper nemen het initiatief een mooi feest te organiseren.

Wij wensen de Jubileumcommissie veel succes!