Clinic bij de Mariaschool

Wij doen een oproep voor vrijwilligers om mee te helpen aan de jaarlijkse clinic die wij verzorgen op de sportdag van de Mariaschool in Eemnes. Deze wordt gehouden op woensdag 11 september.

Graag aanmelden bij Jaimy of Francis (of via jeugd@voleem.nl)
Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is op 10 oktober 2019 en zal plaatsvinden in De Driestenzaal in De Hilt. Aanvangstijd: 20.00 uur. Alle leden zijn van harte welkom!
Nieuw seizoen, nieuwe regels

Reglementen en spelregels voor nieuwe seizoen aangepast op basis van input verenigingen

Volleybal is altijd in beweging. Dat geldt eveneens voor onze spelregels en reglementen. Ook afgelopen seizoen keken we, met onze clubs, via consultatieronden en een enquete kritisch naar de geldende regels. Samen kwamen we tot een aantal wijzigingen die onze sport vanaf het komende seizoen nog leuker en eerlijker moeten gaan maken.

Klik hier voor de lijst met de belangrijkste wijzigingen. Met sommige aanpassingen krijg je al voor aanvang van het nieuwe seizoen te maken! Alle actuele, volledige en officiele teksten van onze reglementen en alle spelregels vind je uiteraard op deze site. Bij afwijkingen tussen onderstaande tekst en deze officiele publicaties, prevaleren die laatste altijd.

Hieronder lees je op welke gebieden vanaf seizoen 2019-2020 reglementen en spelregels zijn aangepast. Een toelichting daarop vind je in het eerder genoemde wijzigingendocument. Wij wensen je vast veel speelplezier in het nieuwe seizoen!

Reglementen (Belangrijke info voor alle verenigingsfunctionarissen!)

- Aanpassing op de invallersbepalingen
- Horizontaal meespelen - Aanpassing aanvangstijden (jeugd)wedstrijden
- Sancties bij afmelden en/of niet (volledig) opkomen
- Vernieuwd reglement CMV
- Vanaf 3e divisie en lager mogen dames bij heren meedoen

Spelregels(Belangrijke info voor alle volleyballers en functionarissen!)

- Internal pass (set-up)
- Spelerswisselingen
- Opstellingen bij serverende partij
- Topdivisie speelt met spelregels Eredivisie, o.a. E-score, 14 spelers

Voor online bestellingen via de Sponsorklik button op de Voleem website

Voor vaderdag, een verjaardag of een leuk feestje een kado nodig? Shop online via de Sponsorklik button op de Voleem website.

Ook reizen levert zeer veel commissie op en is ook nog eens leuk om te doen. Als je bij Booking.com boekt ontvangt Volleybalvereniging Voleem Eemnes 4% van je boeking!

Eindtoernooi

Voor de recreanten, dames- en heren competitie spelende leden was er dinsdagavond 28 mei een eindtoernooi waar alle spelers in een willekeurige mix van teams vanaf 20.00 uur een gezellig toernooi speelden. Winnen was leuk, maar het met plezier volleyballen was belangrijker! En natuurlijk: tussendoor en na afloop gezellig wat drinken en kletsen. ;-)

Kees en Gertjan, hartelijk dank voor de organisatie van deze sportieve avond!